Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

Echipa

Gabriela Nedel - Kinetoterapeut Principal

Gabriela Nedel este specialist în kinetoterapie cu mai bine de 16 ani de experiență în afecțiunile pediatrice. Absolventă a Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București, specializarea Kinetoterapie, Gabriela Nedel a lucrat împreună cu copiii cu probleme psiho-neuro-motorii în cadrul D.G.A.S.P.C  București, dar a găsit și resurse suficiente pentru a se implica și în diverse activități de voluntariat, precum a fost cea a Fundației Motivation România.

Satisfacția cea mai mare a activității ca și kinetoterapeut în cadrul Infant Kineto Clinic este aceea de a putea oferi zilnic șansa la o viață independentă copiilor cu care lucrăm. Să-și țină capul, să se rostogolească, să stea în șezut, să meargă, să alerge sunt bucurii pe care le trăim împreună cu părinții micuților noștri pacienți,  bucurii care oferă cea mai mare recompensă sufletească și profesională. Cel mai important este lucrul în echipă terapeut – copil – părinte, pentru o recuperare eficientă și rapidă” (Gabriela Nedel)

Claudia Izabela Drăgan - Psihomotrician

Cu peste 16 ani de experiență în interacțiunea cu copiii, Claudia Izabela Drăgan are competențe în domeniul kinetoterapiei, psihologiei și logopediei.  A absolvit în anul 2000 cursurile de kinetoterapie ale Centrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr. Nicolae Robănescu”, este licențiată în psihologie și științele educației la Universitatea din București încă din anul 2005 și în 2012 a absolvit cursul de formare și perfecționare profesională în Logopedie, curs autorizat de Colegiul Psihologilor din România și Ministerul Educației.

În prezent, Claudia Drăgan este psiholog coordonator al C.N.C.R.N.C „Dr. Nicolae Robanescu” și colaborează cu Infant Kineto Clinic din februarie 2015, în funcția de psiholog clinician, psihomotrician și kinetoterapeut, corelând funcțiile psihice cu procesele motrice.

O vorbă din bătrâni spune că e mai bine să previi decât să tratezi și ea nu a fost niciodată mai adevărată decât în societatea de astăzi, când toate statisticile îngrijorătoare despre supraponderabilitatea și izolarea copiilor noștri ar trebui să ne pună serios pe gânduri și să ne facă să luăm măsuri” (Claudia Izabela Drăgan, într-un interviu pentru revista Ce se întâmplă, doctore?)

Luminița Preduca - Psiholog Specialist

Cu competențe profesionale în psihopatologie, psihologopedie, psihanaliză, diagnostic și evaluare clinică, diagnostic, evaluare și intervenție în tulburări ale limbajului, Luminița Preduca face parte din echipa Infant Kineto Clinic din anul 2015.

A absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie în 2008, este printre specialiștii care activează în cadrul Centrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr. Nicolae Robănescu” și a participat la diferite conferințe și congrese de specialitate pe domenii variate (anxietate, psihotraumologie, evaluare și intervenții terapeutice în situații de traumă, abuz, alienare parentală, divorț)

Mi-am ales profesia din pasiune, am studiat și m-am pregătit cu dăruire. Acum mă implic în terapia micilor mei pacienți cu profesionalism și susținere pentru a găsi împreună metoda cea mai potrivită fiecăruia de a trece peste greutăți, prin diferite tehnici terapeutice prin joc.” (Luminița Preduca)

Co-autor al lucrărilor prezentate la:

The 11th International Biophilia Rehabilitation Confernece, Spania, 2014,  cu lucrarea „The life quality of families with a disabled child”

9th International Congress on Cerebral Palsy, Slovenia, 2013, cu lucrarea ”The life quality and coping mechanisms of families with children diagnosed with cerebral palsy”

4th International Conference of Cerebral Palsy, Pisa, 2012 cu lucrarea „The influence of parenting style in the evolution of child with cerebral palsy”

Ozana Ilie - Psiholog, Logoped

Psiholog în cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii ”M.S Curie” din martie 2003, Ozana Ilie oferă suport pacienților din secțiile de oncologie pediatrică și ortopedie, prin evaluări psihologice, consilierea pre și post intervenții chirurgicale și stimularea copiilor prin activități educative.

În cadrul clinicii Infant Kineto Clinic, Ozana Ilie oferă suport copiilor prin consiliere psihologică, logopedie și terapie prin artă (modelaj, muzică, desen).

Absolventă unui master în psihologie clinică la Universitatea Hyperion din București, Ozana Ilie a participat la numeroase cursuri de specializare și se concentrează pe perfecționare continuă, ea deținând acreditări multiple pe domenii precum terapie prin joc, modalități de abordare a traumei și pierderii, exprimarea furiei și managementul violenței, tehnici de lucru prin arte combinate și îngrijirea paliativă la copii.

Valentina Ioniță – Kinetoterapeut

Absolventă a specializării Balneofiziokinetoterapie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și a unui master în „Nutriție și siguranță alimentară” în cadrul aceleiași univeristăți, Valentina Ioniță s-a alăturat Infant Kineto Clinic în iulie 2015, fiind unul dintre kinetoterapeuții care formează echipa de specialiști a clinicii noastre.

Din dorința unei perfecționări continue, Valentina Ioniță s-a implicat activ în diferite proiecte de voluntariat și practică în cadrul Centrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr. Nicolae Robănescu” și a participat la numeroase conferințe și cursuri precum: „Curs de Osteopatie” – Asociația Transilvană de Medicină Integrată și Cuantică, în colaborare cu Societatea Româna de Osteopatie și Asociația Internațională a Osteopaților Profesioniști (2013), Conferința Națională „Noutăți în diagnosticul și tratamentul tulburărilor de mișcare” (2014), „41st ISMH World Congress” (2016).

Georgiana Teodorescu – Kinetoterapeut

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală și licențiată în fiziokinetoterapie, Georgiana Teodorescu este o terapeută extrem de talentată și foarte lăudată de profesorii generației ei, care cucerește inimile micilor pacienți din clinica noastră. Este expertă în nursing și tehnici de asistare în recuperare, cunoaște metode de recuperare în kinetologie, biomecanică, testing și anatomie funcțională, precum și metode și tehnici de kinetoterapie. De asemenea, a urmat programe de formare în electroterapie, masaj terapeutic, terapie ocupațională, kinetologie profilactică, recuperare în pediatrie, neorologie, neurochirurgie, ortopedie și traumatologie.

"Am ales această meserie deoarece îmi plac provocările. Cu un adult se poate coopera mai ușor, să lucrezi cu un copil este o adevărată provocare. Trebuie sa îi urmărești grimasele și să îți dai seama când încearcă să te păcălească, trebuie să fii inventiv pentru că altfel se plictisește, trebuie să fii autoritar și în același timp blând cu el. Cea mai mare satisfacție o primești în momentul în care vezi fericirea în ochii părinților la cele mai mici semne ale evoluției. În același timp, satisfacția apare și la zâmbetul copilului, zâmbet ce este inocent și, în egală măsură, sincer". (Georgiana Teodorescu)