Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

Articole

Jul 3, 2017

Kids Summer Camp – 4 ore perfecte în ”tabăra” din mijlocul orașului

Vă întrebați ce activități plăcute, dar totodată benefice, puteți alege pentru copilul dumneavoastră în vacanța mare? Tabăra de vară cea mai potrivită este... în mijlocul orașului, la Infant Kineto Clinic, cea mai modernă și prietenoasă clinică de kinetoterapie pediatrică. Vă invităm să vă lăsați copilul în grija noastră vreme de 4 ore - patru ore minunate alături de cei mai pricepuți specialiști, în casa noastră de poveste din strada Profesor Daniel Barcianu din București, sectorul 3.

Cui se adresează?

Programul Kids Summer Camp se adresează tuturor copiilor cu chef de joacă, de sport și de descoperiri! În fiecare zi de marți de la ora 13 până la ora 17 și vinerea de la 10.30 la 14.30, lăsați-vă cu încredere copilașii pe mâinile experților noștri: kinetoterapeutul nostru Valentina Ioniță și psihologii Infant Kineto Clinic, Ozana Ilie și Monica Borugă.

Cum se desfășoară orele? 

Cu răbdare și cu veselie, Valentina Ioniță îi va face pe cei mici să se îndrăgostească de mișcare. Jocurile alese de specialista noastră și exercițiile la aparatele moderne de fitness dedicate copiilor sunt doar câteva dintre ingredientele cu care Ina îi va cuceri pe copii. Iar mișcarea este cea mai bună modalitate de întărire a sistemului imunitar, de corectare a posturii și menținerea unei stări de bine generale.

Programele de dezvoltare personală, adaptate vârstei, susținute de psihologii Monica Borugă și Ozana Ilie pot avea efecte  magice. Copiii vor învăța să-și identifice emoțiile, să le gestioneze și să le exprime, prin jocuri atractive și distractive. Psihologii noștri se vor concentra și asupra atitudinii sociale a celor mici, le vor potența calitățile și îi vor ajuta să-și descopere atuurile în relațiile cu ceilalți, să câștige încredere în ei înșiși și să încheie ziua cu zâmbetul pe buze.

Unde se organizează Kids Summer Camp? 

Cât despre locul unde se va desfășura Kids Summer Camp, clinica noastră nu mai are nevoie de nicio prezentare. Puteți vedea în secțiunea galerie foto cum arată sălile Infant Kineto Clinic. Este cel mai nou, mai vesel și mai bine dotat centru dedicat copiilor din București. Ne-am asigurat ca nimic nu le va lipsi și că sunt în grija celor mai buni specialiști în lucrul cu cei mici.

Prețul unei sesiuni la Kids Summer Camp este de 100 de lei/zi, dar puteți alege și varianta de abonament de 800 de lei/lună. Pentru mai multe detalii despre Kids Summer Camp, ne puteți contacta la numerele 0728 433 533 sau 0371 127 827 sau pe e-mail, pe office@infantkinetoclinic.ro.