Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

Articole

Feb 8, 2018

Atelierul ”Mărțișor” – copiii devin artiști și creează daruri unice pentru mame și bunici

Numărăm zilele până la venirea primăverii și până la ziua specială a Mărțișorului. Iar pentru fiecare mămică, cele mai minunate daruri sunt cele care vin din partea propriului copil, cele care ies din mânuțele îndemânatice ale celor mici. Așa că echipa Infant Kineto Clinic pune la cale cel mai frumos atelier de creație.

                În zilele de luni și miercuri, copilașii cu vârsta de peste 5 ani sunt așteptați la sediul nostru din strada Profesor Daniel Barcianu, nr. 22, pentru a realiza mărțișoare cu suflet, din lut pictat și din flori de hârtie. Vom antrena creativitatea și îndemânarea celor mici, le vom stimula imaginația și le vom oferi prilejul să-și arate iubirea față de mămici sau bunici prin aceste simboluri unicat ale primăverii. În plus, este o ocazie minunată de socializare, de a petrece timp de calitate, de autocunoaștere și de stimulare a simțurilor.

                În dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri, astfel de activități sunt esențiale. Întreg procesul de creație și ideea de a dărui celei mai iubite ființe un cadou imaginat și gândit de el, îi dă copilului încredere, îl ajută enorm la stima de sine.

                Fiecare întâlnire va dura între o oră și jumătate și două ore, iar prețul unei sesiuni este de 70 de lei. Pentru mai multe detalii despre atelierul Mărțișor, ne puteți suna la numerele 0728 433 533 sau 0371 127 827 sau ne puteți scrie pe e-mail, pe office@infantkinetoclinic.ro.