Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

Articole

May 25, 2018

Infant Kineto Clinic vă invită să vă înscrieți la workshopul “Ghidul primului an din viață”

Pentru că de-a lungul anilor am observat că mulți părinți au nevoie de îndrumare și sfaturi privind achizițiile copilului în primul an de viață, Infant Kineto Clinic vă invită la workshopul ”Ghidul primului an din viață”, în data de 13 iulie 2018, la sediul nostru din strada Profesor Doctor Daniel Barcianu, numărul 22, sector 3.                                                                                                          

În cadrul workshopului vom prezenta dezvoltarea neuropsihomotorie a copilului și principalele afecțiuni ce  pot fi transmise de către animalele de companie – toxoplasmoză și toxocara. 

Cui se adresează?

Workshopul este dedicat atât viitorilor părinți, cât și celor care au bebeluși cu vârsta de până în 12 luni. Este o ocazie foarte bună de a afla răspunsuri la întrebări precum:

-          Care sunt achizițiile copilului pe etape de dezvoltare?

-          Ce este torticolisul și cum poate fi prevenit?

-          Ce sunt, cum se recunosc și cum se tratează malpozițiile piciorușelor?

-          Ce este depresia postpartum și cum poate fi învinsă?

-          Ce presupune dezvoltarea cognitivă și de limbaj a copilului sub un an?

-          Cât de importantă este interacțiunea mamă-copil în primul an de viață al bebelușului?

-          Există riscuri dacă pe perioada sarcinii viitoarea mămică are acasă animale de companie (ce înseamnă toxoplasmoză și toxocara)?

-          Este bine sau nu să avem în casă animale de companie în primul an de viață al copilului?

Workshopul este susținut de:

→ Ozana Ilie – psiholog clinician și logoped

→ Georgiana Teodorescu – fizioterapeut

→ Grațiela Uțina – medic veterinar

Prezentarea specialiștilor

Ozana Ilie – Absolventă a unui master în psihologie clinică la Universitatea Hyperion din București, Ozana Ilie a participat la numeroase cursuri de specializare și se concentrează pe perfecționare continuă, ea deținând acreditări multiple pe domenii precum terapie prin joc, modalități de abordare a traumei și pierderii, exprimarea furiei și managementul violenței, tehnici de lucru prin arte combinate și îngrijirea paliativă la copii și consiliere în depresia postpartum.

Georgiana Teodorescu – Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A urmat programe de formare continuă în kinetologie profilactică, recuperare în pediatrie, neurologie, neurochirurgie, ortopedie, traumatologie, terapie miofascială și benzi dinamice.

Grațiela Uțina – Absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, București, specializarea medicină veterinară, master în ”Urgențe medicale ale animalelor de companie”.

Informații despre desfășurare și cost

Workshopul se desfășoară vineri, 13 iulie 2018, între orele 10:00 – 14:00.

Numărul de locuri este limitat: 10 persoane

Preț: 120 lei / persoană; soț – soție 100 lei / persoană. Plata va fi făcută în ziua evenimentului, cash sau card, la recepția Infant Kineto Clinic. 

Pentru alte detalii și rezervări vă răspundem cu drag la 0728. 433. 533 sau 0371. 127 827.