Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

Atelier de creație pentru copii

Atelier de creație pentru copii – un program care ne este tare drag și pe care l-am gândit astfel încât să vă provoace copiii la activități artistice care să le dezvolte creativitatea și imaginația. Puțini mai prețuiesc atelierele de creație în era telefoanelor inteligente, a jocurilor pe calculator și a rețelelor de socializare, și tocmai aici, credem noi, este una dintre cauzele marilor probleme pentru familii. Credem în importanța dezvoltării personale, credem în creativitate, credem în socializare, așa că vă invităm să vă lăsați copilul să se descopere la atelierele noastre realizate de îndrumători ce au calificare artistică, după sfaturile psihologilor noștri cu experiență. Descoperiți artistul din copilul dumneavoastră, descoperiți-i latura sensibilă și ajutați-l să devină un Om deosebit, nu-l lăsați să se piardă!

 Pachet  Atelier creatie: 5 sedinte cu durata de o ora si valabilitate maxim 6 saptamani – 300 Lei

 Atelier de creație pentru copii

 Un copil din România petrece aproape 23 de ore pe săptămână în faţa calculatorului sau televizorului, în timp ce în Olanda şi Belgia timpul petrecut este de circa 15 ore, potrivit unui studiu dat publicității în toamna lui 2015. Este ca și cum, din 7 zile, câte are săptămâna, o zi întreagă ne-am abandona copilul în fața unui monitor. Efectele asupra tânărului și adultului în devenire pot fi dintre cele mai nocive. Tocmai de aceea vă provocăm să vă ajutați copiii să își dezvolte creativitatea și imaginația prin activități artistice.

 De ce un atelier de creație?

 Credem în importanța dezvoltării personale, credem în creativitate, credem în socializare, credem în personalități modelate de activitățile pline de frumos din copilărie. Nu vrem să condamnăm rețelele de socializare,  programele TV și jocurile pe calculator – cu măsură, toate își au rostul lor. Vrem doar să vă ajutăm copilul să se dezvolte armonios, să fie ferit de izolare și să își descopere pasiunile reale, nu virtuale.

 Cum se desfășoară orele?

 Atelierele noastre sunt realizate de îndrumători ce au calificare artistică, după sfaturile psihologilor noștri cu experiență. Echipele vor încerca să vă descopere și să vă ghideze copilul în minunata lui călătorie spre pasiuni și talente.

Tarife si abonamente

Abonament

5 ședințe cu durata de câte o oră și valabilitate maximum 6 săptămâni : 500 lei