Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

Kinetoterapie copii

Când se gândesc la kinetoterapia pediatrică, cei mai mulți părinți cred că ea de adresează numai copiilor cu probleme. Dar nu este chiar așa. Deși este adevărat că, de cele mai multe ori, copii ajung la kinetoterapeut atunci când au anumite dureri sau deja există un diagnostic cert, precum o paralizie cerebrală ori distrofie musculară de exemplu, la fel de adevărat este că un tratament personalizat de kinetoterapie poate contribui la dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a celor mici.

Cum lucrează kinetoterapia?

În cele 30 până la 60 de minute cât durează ședințele de kinetoterapie, prin mișcări special gândite și incluse într-un program conceput pentru nevoile copilului dumneavoastră și potrivit vârstei sale, kinetoterapia poate preveni, corecta și recupera diferite deficiențe care afectează starea de bine a celui mic.

Cu exerciții statice sau dinamice, prin mișcări pasive sau active, într-un mediu care în care copilul se simte confortabil și în siguranță, specialiștii lucrează cu cel mic și, printre zâmbete și jocuri fără de care nu se poate, ei reușesc:

Când e bine să începeți kinetoterapia?

Înca din primele luni de viață, ne recomandă experții. Fie că ne dorim să prevenim, fie că trebuie deja să tratăm anumite probleme, kinetoterapia este cu atât mai eficientă, cu cât ședințele încep mai devreme, pornindu-se de la diagnosticul pus de medicul de specialitate și de la recomandările sale, precum și de la evaluarea inițială realizată în cadrul clincii.

Ce afecțiuni tratează kinetoterapia?

Pentru toate acestea există un arsenal întreg de soluții pe care un kinetoterapeut cu experiență pediatrică le poate folosi, așa cum o dovedesc sutele de cazuri tratate cu succes în clinica noastră.

Care este cheia succesului în kinetoterapie?

Tratamentul personalizat! După cum o știu și experții clinicii noastre, un copil este întotdeauna o provocare așa că un program gândit special pentru nevoile și personalitatea lui îl va face pe cel mic să își dorească să revină la ședințele noastre de kinetoterapie.

Tarife si abonamente

Evaluare kineto

30 min = 150 lei

Ședința scurta

1 ședința x 30 min = 100 lei

10 ședințe x 30 min = 950 lei

Ședința medie

1 ședința x 45 min = 130 lei

10 ședințe x 45 min = 1200 lei

Ședința lunga

1 ședința x 1h = 150 lei

10 ședințe x 1h = 1400 lei

Abonamente

  1. Plata abonamentului se face doar integral și în avans.
  2. Sumele de bani achitate și încasate se vor returna, conform legilor comerciale, în situațiile excepționale, iar această situație va întrerupe și va anula abonamentul.
  3. Un abonament poate fi valabil maximum 5 săptămâni calendaristice – calculate de la achitare.
  4. În cadrul abonamentului, ședința se consideră efectuată chiar dacă pacientul nu s-a prezentat la cabinet conform programării. Ședințele se pot suspenda și reprograma cu cel puțin 24 de ore înainte.
  5. Ședințele contramandate se recuperează în cadrul abonamentului în curs.
  6. Întârzierea la ședințe presupune, din păcate, diminuarea duratei ședinței.

Programari

Durata ședințelor de kinetoterapie este de minimum 30 de minute și de maximum 60 de minute și ședințele încep la ora stabilită prin programare.