Contact: 0728 433 533 | 0371 127 827

My First Gym

My First Gym – un program conceput pentru un adevărat start cu dreptul în viață li se adresează copiilor foarte mici, până în 3 ani, pentru care mișcarea este extrem de importantă: îi ajută să crească frumos și previne diversele afecțiuni. Nu este niciodată prea devreme pentru a urma îndemnul mens sana in corpore sano, cu cât ne învățăm copii mai repede cu exercițiul fizic, cu atât îi vom pregăti mai bine pentru o viață sănătoasă. Programul My first gym va presupune exerciții fizice făcute de bebeluși cu ajutorul mămicilor, sub îndrumarea atentă a experților Infant Kineto Clinic. Pe lângă minunata apropiere dintre mamă și copil, vom bifa și beneficiile mișcării și sfaturile profesioniste din partea specialiștilor centrului nostru. Ședințele vor fi făcute în grupuri de maximum 5-6 copii și mămici, pentru ca toată lumea să poată beneficia de atenția și dedicarea personalului nostru. Nu ne putem gândi la un început mai potrivit în viață decât acesta pentru un viitor copil sănătos, activ și fericit!

Pachet  My First Gym: 5 sedinte cu durata de o ora si valabilitate maxim 6 saptamani – 250 Lei

Despre My First Gym

Sănătate fără mișcare nu se prea poate. Toate studiile făcute de oamenii de știință ne spun că exercițiile fizice joacă un rol extrem de important în dezvoltarea noastră armonioasă și în prevenirea afecțiunilor de tot felul. Este normal să ne împrietenim cu mișcarea fizică de cât mai tineri.

Ce își propune programul My First Gym?

Să îi împrietenească pe copii încă de la vârste fragede cu mișcarea fizică
Să întărească legătura dintre mamă și copil prin seturile de exerciții făcute sub coordonarea specialiștilor centrului nostru
Să ajute la dezvoltarea sănătoasă a bebelușilor
Să îi ajute pe părinți să înțeleagă importanța activității fizice în viața copiilor
Să pună la dispoziția familiilor sfaturi profesioniste pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor
 

Cui se adresează?

Oricărui copil cu vârstă de până în 3 ani. Nu contează dacă are o ușoară sensibilitate depistată de medic sau dacă este perfect sănătos. Programul nostru pregătește orice copil mic de astăzi să devină adultul sănătos, activ și fericit de mâine.

Cum se desfășoară orele?

Programul My first gym va presupune exerciții fizice făcute de bebeluși cu ajutorul mămicilor, sub îndrumarea atentă a experților Infant Kineto Clinic. Ședințele vor fi făcute în grupuri de maximum 5-6 copii și mămici, pentru ca toată lumea să poată beneficia de atenția și dedicarea personalului nostru. Dacă ești un părinte dornic să faci tot ce îți stă în putință să ai un copil sănătos și voios, atunci vino în clinica nostră să vorbim pe larg despre acest program.

Tarife si abonamente

My First Gym

5 ședințe cu durata de câte o oră și valabilitate maximum 6 săptămâni : 350 lei